Kam na zmenek?

Na super zmenek ne rabita iti daleč, veliko romantičnih in spontanih prireditev ter krajev je neposredno v okolici Ljubljane. Predlagamo ti par destinacij, ki jih lahko izkoristiš in pokažeš svojo iznajdljivost in romantično plat.

Drive-in kino

Kino Bežigrad že drugo leto zapored prireja drive-in kino na parkirišču Centra Vič. Poteka od sredine maja in do sredine julija 2019 vsak teden od petka do nedelje. Vstopnice lahko kupiš na njihovi spletni strani ali na blagajni Kina Bežigrad. Predvajajo filmske uspešnice in tudi najnovejše filme, zato pridno spremljaj spored na spletni strani Kina Bežigrad.

Piknik kino

Če nimaš svojega avta in ti je všeč ideja o drive-in kinu, kino Bežigrad letos organizira tudi piknik kino. To je kino na prostem, brez formalnega sedenja. Namestita se lahko na ležalnikih, napihljivih blazinah ali na dekah, katere prineseta s seboj. Projekcije bodo v Tivoliju in pri Atlantisu. Ob ogledu si lahko privoščita tudi burgerje, pokovko, sladkorno peno in mrzlo pivo.

Park Špica

Če bi se na prvem zmenku raje pogovarjala in spoznala, je idealno mesto za to park Špica, ki se nahaja deset minut od centra Ljubljane. S seboj prinesita odejo ali ležalnike ter se namestita ob Ljubljanici. V Špici se nahaja Špica Caffe, kjer si lahko v poletnih dneh privoščita koktejle, pivo, tortice in sladoled. Če park obiščeta proti večeru, bosta tudi del plesnih in glasbenih prireditev.

Ljubljanski grad in kino pod zvezdami

Ljubljanski grad se ti mogoče zdi »basic« destinacija za prvi zmenek, vendar se poleti na gradu veliko dogaja. Poleg različnih blues ter jazz koncertov in razstav, bo tudi letos na Ljubljanskem gradu potekal Kino pod zvezdami. Projekcija filmov bo potekala na Grajskem dvorišču, kjer bo prvo javno projekcijo na slovenskih platnih doživelo šest filmskih delikates, med njimi Bojevnica, Bolečina in slava, Mrtvi ne umirajo in še veliko drugih. Spored si lahko pogledaš na ljubljanskigrad.si.

Prejšnji članekTOP 5 idej za DIY bazen
Naslednji članekNov boksarski prvak daje moškim upanje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.