TOP 5 idej za DIY bazen

Kaj storiti, ko se bližajo vroči dnevi in ni denarja za počitnice na morju? Preverili smo 5 najbolj odštekanih idej za DIY bazen. Za postopke izdelave boste potrebovali veliko domišljije in pijače.

Bazen vinski sod

Ideja bližje tistim, ki živijo na vasi. V vinskem sodu se lahko poleti počutimo odlično. Vino ali voda, odločitev je čisto vaša.

Zagradimo balkon

Za tiste, ki živijo v bloku ali stolpnici, je ta ideja super. Za uresničitev potrebuješ le malo lesa in plastične folije. Zagradiš balkon in vhod nanj ter imaš pravi »Spring break« v svojem naselju.

Vodna postelja

Zakaj bi moral veliko delati za bazen, če ti ni treba. Iz postelje vzameš vzmetnico, prekriješ luknje in natočiš vodo. Vodna postelja vredna študentskega življenja.

Stara banja

Spomin na otroštvo, ko si se kopal v banji na dvorišču. Vzameš staro kopalno banjo in jo postaviš kamorkoli želiš. Družbo ti lahko dela tudi rumena račka.

Bazen

Za malo resnosti pa ideja za pravi bazen. V zemljo izkoplješ dovolj globoko luknjo in jo zapolniš z betonom ali lesenimi deskami. Kupiš plastičen bazen, ga postaviš notri, napolniš z vodo in upaš, da bo zdržalo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekAli res ne gre brez telefona med vožnjo?! To moraš videti …
Naslednji članekKam na zmenek?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.