Kam na žur 1. oktobra?

Študentski žuri definitivno predstavljajo velik del študentskega življenja (poleg faksa, seveda). In če si bruc, so žuri ob začetku šolskega leta idealna priložnost za spoznavanje novih ljudi. Da se boš lažje odločil, kam na žur 1. oktobra, smo ti pripravili pregled, kje se kaj dogaja. Pripravi se, pestro bo!

ljudje plešejo

Ljubljana

V Ljubljani Univerza v Ljubljani vsako leto 1. oktobra na Kongresnem trgu priredi Pozdrav brucem, kjer se na stojnicah predstavijo študentske organizacije, lahko pa sodeluješ tudi v nagradnih igrah in osvojiš lepe nagrade. Zato se nam v torek pridruži od 16. ure dalje na Kongresnem trgu – tudi mi bomo tam! ?

V klubu Cirkus se kaj dogaja skoraj vsak dan in tudi 1. oktobra bo pestro. Klub Cirkus namreč pripravlja spoznavni žur vseh fakultet. Če so ti pa bolj pri srcu Balkan ritmi, pojdi v Top Six klub, kjer bo vseštudentski spoznavni žur z Balkan hiti! V Cvetličarni bo žur z Zvito Feltno, v klubu K4 pa bo Šamar – žur s hiti iz preteklosti, ki te bodo zadeli kot »šamar«. ? Tudi na študentskem kampusu bo pestro, saj bo pozdrav študentom z Ines Erbus in Cobyjem.

Maribor

V Mariboru bo v Štuku prvi študentski torek, ki ga bodo popestrili Poskočni muzikanti, pomeril pa se boš lahko tudi v Štuk snajperju. V klubu Trust pa bo žur celo v dveh nadstropjih!

I'm ready to paaaaarty

Obala

Na Obali se bo tudi dogajalo. V Bellavita baru bo žur do jutranjih ur z New Game Over in DJ Vuki.

Vrhnika

Na Vrhniki pa se bo brucovalo v KVŠ Zakon z Joker Out.

Kje boš pa ti 1. oktobra?

Prejšnji članekSlovenci stopili skupaj za Krisa, a veliko otrok še čaka na pomoč
Naslednji članekKako zdravju nevarno je vejpanje?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.