Kje bomo silvestrovali letos?

Na Primorskem se bo odvijalo kar nekaj javnih silvestrovanj. Na Obali bodo v Izoli igrali Ne me jugat in Balkan gang v Lonki, v Piranu bo silvestrovanje na Tartinijevem trgu s Samuelom Lucasom & The Groove Station, v Kopru pa bodo igrali Rock Partyzani. V Ajdovščini bo silvestrovanje s skupino Calypso, v Bovcu pa bo zabaval Dejan Vunjak.

V Celju bo silvestrovanje s skupino Mambo Kings, v Slovenj Gradcu bodo silvestrovali s skupino DWAJG na Bledu pa bodo novo leto pričakali Help! A Beatles Tribute band. Silvestrovanje na prostem bo tudi na Krvavcu z Alyo. Tudi v Kranjski Gori bo pestro!

iskrica

V Ljubljani se bo veliko dogajalo. Bendi bodo igrali na Kongresnem trgu, na Trgu Francoske revolucije in na Mestnem in Pogačarjevem trgu. Na Kongresnem trgu bodo nastopali Kingstoni in Luka Basi, na Trgu francoske revolucije bodo nastopali Omega Sun, Alo!, Stari, Srd in Niet, na Mestnem trgu pa bo nastopila Neisha.

V Mariboru bo tudi pestro. Silvestrovalo se bo namreč z Big Foot Mamo!

ŠampanjecV Kranju bo silvestrovanje s skupino Victory, v Novem mestu pa bodo nastopili Mrfy in Nuša Derenda z bandom. V Škofji Loki pa bo nastopila skupina Duble Truble.

Ali boš silvestrovo praznoval doma ali v tujini, pestro bo! Čin čin!

Prejšnji članekKako preživeti produktivne študijske počitnice?
Naslednji članekIzpovedi – biseksualnost

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.