Če ne maraš branja, začni s kratkimi knjigami

So tisti, ki ne berejo in s(m)o tisti, ki se lahko v knjigah izgubijo za več dni. Ne obsojamo tistih, ki ne berejo, ampak vam ponujamo možnosti. Če si želiš začeti, ampak se ti vse zdi predolgo, ti ponujamo nekaj knjig, ki ti bodo pomagale pri začetku. Kratke knjige, ki ti ne bodo vzele preveč časa in so prijetno branje.

Alkimist

Pisatelj Paulo Coelho je napisal eno najbolj prodajanih knjig vseh časov. Preprosta knjiga, ki pa v sebi skriva veliko modrosti. Zgodba o andaluzijskem pastirju, ki se odpravi na pot v egipčansko puščavo. 187 strani.

Alkimist
Alkimist

Ti povem zgodbo?

Avtor zdravilnih zgodb, Jorge Bucay je eden najbolj branih pisateljev v tem žanru. Knjiga te bo spomnila na optimizem in te z njim napolnila. Mladenič Demian obiskuje svojega terapevta, ki mu pripoveduje zgodbe. 280 strani.

Ti povem zgodbo?
Ti povem zgodbo?

Mali princ

Pravljica za otroke, ki je mnogo več kot to. Zgodba o princu in njegovem spoznanju z našim svetom. Čudovita zgodba, ki te bo naučila več, kot si lahko misliš. 80 strani.

Mali princ
Mali princ

Božična pesem

Klasična zgodba izpod peresa Charlesa Dickensa. Obožuje jo že nekaj generacij in to z razlogom. Božični duh pomeni pomoč, ljubezen in toplino. 148 strani.

Božična pesem
Božična pesem

Veliki Gatsby

Zgodba F. Scotta Fitzgeralda, ki velja za njegovo najboljše delo. Bereš jo lahko na več načinov, a v osnovi je to zgodba o Gatsbyu, ki se želi vrniti k svoji ljubezni, Daisy. 159 strani.

Veliki Gatsby
Veliki Gatsby

Slika Doriana Graya

Oscar Wilde je napisal knjigo o fantu, ki se ne stara. Stara pa se njegova slika, ki jo ima skrito. Zgodba te spomni, da videz ni vse. 225 strani.

Slika Doriana Graya
Slika Doriana Graya

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOtoček sredi (rdečega) jezera
Naslednji članekSt. Patrick’s day: praznik parad, zelene barve in piva

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.