Se bojiš kač?

V tem primeru te dogodek najbrž ne bo pretirano navdušil. Vsi preostali ljubitelji eksotike, pozor! V prihodnjih mesecih se boste namreč na razstavi živih primerkov v Palači Trevisini v bližini Tartinijevega trga v Piranu lahko pobliže seznanili z nekaterimi izmed največjih in najbolj strupenih kač na svetu.

Razstavljenih bo nekaj več kot 40 različnih vrst plazilcev, med katerimi bodo tudi predstavniki različnih vrst klopotač, kober, gadov in pitonov. Manjkali ne bosta niti zloglasna zelena in črna mamba, prav tako boste od blizu srečali kraljico vseh kač, anakondo.

Poleg samih plazilcev ti bodo za kakršnakoli vprašanja in pomoč na voljo poznavalci teh nenavadnih ljubljenčkov. Na dogodku bo sodeloval tudi Tržičan Aleš Mlinar, zbiratelj, razstavljalec in eden največjih rejcev strupenih kač v Evropi. Njegova zavidljiva zbirka se namreč ponaša z več kot 400 primerki najbolj strupenih vrst na svetu.

Čas, da zbereš pogum in si ogledaš eksotično druščino, imaš vse do 2. septembra 2018. Razstava je odprta vsak dan od 10. do 13. ure ter od 15. do 20. ure.

Novicam o dogodku lahko slediš na Facebook strani Reptiles Nest.

Prejšnji članekDežela močnih tradicij in lepe narave
Naslednji članekKako do enoposteljne sobe v študentskem domu?

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.