✔ KVIZ: Kako dobro poznaš MARVEL filme?

action figures, toys, marvel
Foto: solihinkentjana iz Pixabay

MARVEL filmi o superjunakih so postali v zadnjem desetletju eden največjih fenomenov filmskega sveta. Z našim kvizom lahko preveriš svoje znanje o MARVEL filmskem univerzumu. Se spomniš, katero je pravo ime Ant-Mana? Če ti to ne bo šlo, pa je na voljo še nekaj drugih vprašanj, a pazljivo. Na koncu te čaka razglasitev tvojih rezultatov. Thor, Iron Man, Črna vdova in drugi Maščevalci računajo nate, da se boš izkazal v tem kvizu.

MARVEL kviz

Po uspešno rešenem kvizu pa si lahko prebereš naš članek o pravilnem vrstnem redu ogleda filmov MARVEL. Po ogledu katerega od filmov pa lahko ponovno rešiš kviz in ugotoviš, če ti je šlo v drugo kaj boljše. Po tem pa si preberi še članek o filmih in serijah iz univerzuma, ki so še v nastajanju in bodo na voljo v naslednjih mesecih.

Srečno! Po rešenem kvizu pa nam ne pozabi sporočiti, kako si se izkazal. Da pa se boš lahko s svojim znanjem pohvalil, ga pošlji še svojim prijateljem.

Rešiš lahko tudi naše druge kvize, ki jih lahko najdeš v zavihku KVIZ. Nate čakajo Seks v mestu, Friends, Harry Potter, Gospodar prstanov, The Office in mnogi drugi.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajdražji volvo na svetu vreden 20 milijonov
Naslednji članekS 1. aprilom v Sloveniji 11-dnevna zapora javnega življenja: kaj to pomeni?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.