Suha Potepuha

Suha potepuha

Dva Kranjčana, Dino in Rok, z omejenimi finančnimi sredstvi potujeta po Sloveniji. Zanašata se na pikado, prijaznost neznancev in dobro voljo.

Na Youtube kanalu Suha Potepuha lahko spremljaš njune pustolovščine. Koncept je naslednji: imata kolo z imeni krajev v Sloveniji, ki ga zavrtita. Tam kjer se ustavi, tja se bosta odpravila. Potem eden od njiju vrže puščico v pikado, ta določi njun budžet. Kaj se zgodi, če zgreši tarčo? To si lahko ogledaš v zadnjem delu:

Suha Potepuha: 3. oddaja – Ovire, lakota in zamor! (part 1)

Hvala vsem, ki ste pomagali pri nastajanju te epizode! Music credit: Intro: www.bensound.com Simber X Korey Wade - Got A Hold On Me by La Musice Lamusice – Simber-x-korey-wade-got-a-hold-on-me Creative Commons — Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0) creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ Music promoted by HipsterBeard: NoCopyrightMusic Night Owl by Broke For Free is licensed under a Creative Commons Attribution License. http://brokeforfree.com/ Thorn & Shout by Thorn & Shout is licensed under a Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 United States License.">

Epizode so zabavne, lahko pa ti dajo navdih, da tudi sebi postaviš izziv in se na naslednjo pustolovščino odpraviš z nekaj evri, srečo in pogumom.

Junior novinar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.