Top DIY darila

Album s fotografijami

Po mojem mnenju je album s fotografijami eno izmed najlepših daril, ki jih lahko dobiš ali pokloniš. Zakaj? Ker traja veliko časa, da ga ustvariš, saj moraš skrbno premisliti, katere fotografije boš izbral, jih razviti in prilepiti ali vstaviti v album. Še lepše pa je, če zraven fotografij napišeš kašno lepo misel. Če imaš večji budget in si pripravljen počakati nekaj tednov, je lepo darilo tudi fotoknjiga.

christmas themed foto album

Bath bomb

Dišeče bombice za v kad so popolno darilo za vsakega, ki se rad razvaja. Če jih narediš sam, pa lahko izbiraš vonje, barvo in obliko. Popolno darilo za prijateljico.

bath bombica

Domače svečke

Če rad packaš in ustvarjaš v kuhinji, se lahko lotiš priprave svečk. Tudi tukaj lahko sam izbiraš med vonji, oblikami in praktično vsem. Pa še en nasvet: če želiš ustvariti svečko s posebno obliko, lahko uporabiš modelčke za piškote.

svečka

Kazalo za knjigo

Poznaš kakšnega knjižnega molja? Potem je knjižno kazalo popolno darilo zanj. Lahko ga okrasiš po svoje, na kazalo pa napišeš kakšno lepo misel.

Poslikana šalčka za kavo

Šalčk ni nikoli dovolj, se strinjaš? Še posebej, če so lepo poslikane. Vzemi si prost popoldan in se pozabavaj z vzorci.

Kozarček z začimbami

Kozarček z začimbami za kuhano vino, mediteranskimi začimbami ali čemerkoli ti pride na pamet. Kozarček lepo okrasi in darilce pokloni nekomu, ki rad kuha.

kozarček s cimetom

Okraski

Vsi poznamo nekoga, ki je obseden s prazniki! Temu pokloni okraske, ki jih lahko narediš sam ali pa okrasiš po svoje. Hvaležen ti bo do neba!

Okraski

Prejšnji članekTop 5 otroških knjig za odrasle
Naslednji članekNasveti učitelja smučanja: kako se hitro naučiti smučanja

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.