Najboljši Halloween kostumi za leto 2022

halloween, witch's house, witch
Foto: Myriams-Fotos iz Pixabay

Čeprav je zabavno nabaviti ekstravagantne, izstopajoče kostume iz raznoraznih spletnih trgovin, je včasih veliko bolj zabavno kostum ustvariti sam. Skoraj vsak dan spoznavamo nove like iz različnih serij in filmov, ki jih bodisi spoštujemo bodisi sovražimo. Prav vsak od teh likov pa v nas vzbuja radovednost in zanimanje ne glede na razlog, ki se skriva za tem. Noč čarovnic tako predstavlja priložnost, ko lahko te dobro naštudiramo in z našo lastno kreativnostjo ustvarimo kostum, ki na tak ali drugačen način spominja na njih. Če pa se slučajno ponesreči in ljudje ne ugotovijo, kdo bi ti lahko bil pa tudi prav. Važno je, da ti veš.

Max iz serije Stranger Things

Max je lik iz serije Stranger Things, ki je z letošnjo sezono postal zelo popularen. Zato smo prepričani, da bi vsi že na prvi pogled vedeli v kaj si se našemil. Poleg tega zanj ne potrebuješ veliko – zgrabi športno jakno iz 80ih in naglavne slušalke ter tvoj Stranger Things kostum je pripravljen. Za češnjo na torti lahko prepevaš pesem »Running up that Hill.« Odločitev je tvoja!

Max’s Song (Full Scene) | Kate Bush - Running Up That Hill | Stranger Things | Netflix

Kate Sharma iz serije Bridgerton

Ko smo že mislili, da je bila prva sezona serije Bridgerton izredno popularna nas je ta presenetila s še popularnejšo drugo sezono, na čelu katere je Kate Sharma. Ponudi Lady Whistledown zanimivo govorico s tem, da se našemiš v rokavice dolge do komolcev, v steznik, prečudovito dolgo obleko in dragulje.

kate sharma being my favourite bridgerton character for 5 minutes straight

Barbie in Ken

Film Barbie sicer še ni izšel. Izšle pa so slike igralcev Margot Robbie, ki upodablja Barbie in Ryana Goslinga v vlogi Kena. Naj ti te služijo kot inspiracija, ko se s prijateljem oblečeta v živo rožnato barvo in zažigata kot ta originalni plastični duet.

BARBIE (2023) Barbie & Ken Official First Look - Margot Robbie, Ryan Gosling Movie

Pete Mitchell iz filma Top Gun 2

Po izidu tega filma je bilo občinstvo navdušeno nad igranjem Toma Cruisa, ki je upodobil poročnika Peta Mitchella oziroma Mavericka v Top Gunu 2. Veliko moških bi se z veseljem obleklo v najboljšega mornariškega letalca. In kdo bi lahko bil boljši navdih od Peta Mitchella?

Pete "Maverick" Mitchell (Top Gun: Maverick)

Eddie Munson iz serije Stranger Things

Za razliko od Max je Eddie nov lik, ki se je v seriji Stranger Things letos pojavil prvič. In čeprav je nastopal v samo devetih epizodah, je s svojo karizmo in edinstvenostjo obnorel cel svet. Eddie je na videz tipičen »metal head« in kot tak zgleda kot izredno »kul« rock in roll zvezdnik. Priporočamo ti, da poleg kopiranja oblačil, poskusiš najti tudi rokersko lasuljo iz 80ih.

The Best of Eddie | Stranger Things | Netflix

Kravis

Ko že govorimo o rock in rollu je tu še en na videz »kul« duet – Kourtney Kardashian in Travis Barker. Par se s svojim stilom usklajuje in posledično kot tak izstopa. Uskladi se tudi ti s svojim partnerjem ali prijateljem v temnejših, usnjenih oblačilih, priskrbita si lažne tetovaže in nov Kravis bo rojen!

Catwoman iz filma The Batman 2022

Zoë Kravitz je letos v Batmanu vrhunsko upodobila verzijo Catwoman in z vlogo zaznamovala leto 2022. Tako boš to leto s klasično usnjeno kombinacijo in z ostrim črtalom za oči zagotovo težko zgrešil.

Catwoman (Zoë Kravitz) - All Fight Scenes | The Batman 2022

Jeffrey Dahmer

Če bo leto 2022 zaznamovala katerakoli serija, bo to zagotovo Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Tako ni presenetljivo, da bo kostum v podobi tega serijskega morilca letos zelo popularen. Ker pa je morilec močno osovražen, svetujemo, da dobro premisliš, preden se odločiš za ta kostum.

Joe Goldberg iz serije You

Joe letos sicer ni izredno popularen, saj nove sezone še ni na obzorju, vendar vseeno predstavlja dobro alternativo Dahmerju, saj je morilec izmišljen. Poleg tega bo njegov kostum veliko lažje ponoviti.

Joe Goldberg being psychopath in You season 1

Prejšnji članekSlovenija ima drugega najboljšega mladega voznika v Evropi
Naslednji članekŠtudenti z ministricama o digitalizaciji kmetijstva

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.