Partis je nazaj!

businessman checking mark on checklist with a red marker on dark background
Foto: ipopba iz iStock

Po tem, ko je 10. marca ugasnil najbolj priljubljeni slovenski »torrent« portal, je nastal kaos. Ta je trajal natančno tri mesece in tri dni, saj so ustvarjalci na svojem Facebook profilu že oznanili, da je Partis nazaj. Čeprav še ni v želeni podobi, pa je to velik korak naprej, ravno v času, ko se je odprla večina kinematografov.

Partis je nazaj, a v grobi obliki

10. marca je v Franciji zagorel največji podatkovni center v Evropi, ki je povzročil padec več spletnih strani. Med stranmi, ki niso bile dostopne, je bila tudi naša, a smo k sreči imeli »rezervo«. Le te pa ni imel Partis, ki je slovensko nalagalsko družbo spravil v obdobje brez filmov in iskanje novih »torrent« strani. Vse o požaru podatkovnega centra in posledicah si lahko prebereš v našem prispevku Požar največjega podatkovnega centra v Evropi povzročil padec več spletnih strani.

K sreči je to obdobje minilo po treh mesecih in treh dneh, saj so danes na Facebook profilu Partisa objavili prijetno novico o vrnitvi.

Skupaj smo eno!

Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, nalagalcem in osebju za podporo v teh težkih časih. Brez vas nam ne bi uspelo ohraniti naše mreže.

Trenutna različica je samo začasna, tako, da lahko dostopate do vsebin., ki že obstajajo v Partis mreži.

Trenutno potekajo zadnja testiranja socialnih delov (forum, klepet, profili,…)

Portal še vedno ni v poznani obliki, predstavlja pa lep začetek. Ustvarjalci so že pred tedni, da je bila to zanje prava brca v rit. Portal bo posodobljen in bo omogočal lažjo uporabo. Trenutna različica je zgolj začasna, dostopaš pa lahko do tistih vsebin, ki so na Partisu že obstajale.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZnana nova dekanja Filozofske fakultete UL
Naslednji članekSončni orbiter posnel svoj prvi video izbruh na soncu
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.