Kaj moram urediti za faks?

Naslovnica Revija Študent, oktober 2021

Pa jo imamo, novo številko Študenta! Čakali smo eno leto, od tega je bila polovica preživeta v varnem zavetju naših domov. Študij je potekal od doma, kavarne so bile zaprte, na mobilnih telefonih pa smo preživeli še več časa kot sicer. Tudi v uredništvu smo morali počakati z izdajo revije, zdaj pa je končno čas za novo številko!

V študijskem delu smo se osredotočili na vse malenkosti, ki jih moraš urediti v tem času. Kako podaljšaš študentske bone? Poznaš spremembe subvencionirah vozovnic? Ne skrbi, vse informacije smo zbrali v Študentu.

Pripravili smo tudi nekaj nasvetov za začetke s start-upom. Ker se bliža noč čarovnic, te v reviji čaka nekaj nasvetov za koronsko noč čarovnic. Zbrali smo tudi ideje za zabavo s prijatelji, ker vsi potrebujemo sprostitev po tako dolgo trajajoči epidemiji.

Dolgi dnevi kar kričijo po lenarjenju in kaj kmalu bo ob štirih tema, kar pomeni, da se boš še težje spravil k delu. Zato smo zapisali nekaj trikov, s katerimi boš lažje premagal utrujenost. Pomembno je tudi, da jesen ne izkoristiš za izgovor za lenarjenje, pač pa v svojem natrpanem urniku najdeš čas za telovadbo.

Še nisi izkoristil vavčerja pa ne veš, kam oditi na dopust? Preberi si naše nasvete! Dotaknili smo se tudi osnov kuhanja, če spadaš med tiste srečneže, ki so zapustili hotel mama in se podali na pot samostojnega življenja.

Oktobrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Če slučajno študiraš od doma, jo lahko tudi natisneš na avtomatih Printbox, prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. V komentarjih nam povej, kakšna se ti je zdela letošnja prva številka. 🙂

Revija Študent, oktober 2021   Prenos

Urednica revije Študent

Prejšnji članekGoogle bo v Afriko vložil eno milijardo dolarjev
Naslednji članekPrihaja študentski hekaton Innovation Days 2021

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.