Učitelji preverjajo chatGPT, Naj poklici 2024, Top filmi in igre 2024

Naslovnica revije

Vstopili smo v praznični december in bliža se čas obdarovanj, zaključkov in novih začetkov. Čakajo nas prižigi lučk, okraševanje božičnih dreves, izmenjavanje daril in peka slastnih piškotov. Za študente smo pripravili praznično številko, s katero bo veseli december še bolj zabaven.

Pogledali smo, kateri poklici bodo najbolj zaželeni v letu 2024, da se boš lažje odločil za usmeritev svoje kariere. Pripravili smo pregled tipov osebnosti po Myers-Briggs (MBTI), ki je bolj znan kot test 16 osebnosti, da lahko pogledaš, v katerega spadaš. Taylor Swift v zadnjem letu navdušuje na koncertih in dotaknili smo se tudi njenega vpliva na gospodarstvo.

V rubriki Lajf je družba te čaka članek o tem, v kateri slovenski kraj se splača iti pogledat praznične lučke. Na strani 9 pa smo pripravili 4 ideje za denarnici prijazna darila, s katerimi lahko obdariš svoje prijatelje. Pogledali smo tudi, kateri so najbolj pričakovani filmi leta 2024, ki jih ne smeš zamuditi.

V rubriki Lajf je zdravje te čakata članka o sezonski depresiji in AIDS-u, pripravili pa smo tudi tri recepte za božične piškote. Za ljubitelje videoigric smo pripravili pregled najbolj pričakovanih iger leta 2024, revijo pa smo zaključili s prispevkom o učiteljih, ki preverjajo, ali učenci pišejo s chatGPT.

Novembrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Če slučajno študiraš od doma, jo lahko tudi natisneš na avtomatih Printbox ali shraniš pdf.

Revija Študent november 2023   Prenos

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekZakaj je španski pršut najboljši na svetu?
Naslednji članekBi bili radi vedno »FIT«?
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.