DAVID GUETTA

17. december 2010 * ARENA STOŽICE Ljubljana – Slovenija

Vse o tem glasbenem spektaklu leta na www.davidguetta.si

Pozor – ne spreglejte in ne zamudite!
V sredo 27/10 ob 10h gre v prodajo prvi kontingent najcenejših vstopnic
za to prireditev, nakup bo mogoč le v agenciji Collegium Mondial Travel
na Kersnikovi 5 v Ljubljani (nasproti K4) – več na www.davidguetta.si.

Največja plesnoelektronska dvoranska prireditev v Sloveniji doslej! * Največji svetovni popzvezdnik med superdidžeji! * Največji svetlobni in zvočni dvoranski spektakel v Sloveniji! * Arena s tlorisom 14.000 m2! * Šov, ki bo postavil nova merila na domači plesnoelektronski sceni!

Največji zvezdnik med didžeji, gostitelj prestižnih zabav F*** Me I’m Famous v ibiški Pachi, več kot 11 mio prijateljev na FB, preko 350 mio zdetkov na YouTube, avtor hitov kot so “When Love Takes Over” (Kelly Rowland), “Sexy Bitch” (Akon), “I Gotta Feeling” (Black Eyed Peas), “Acapella” (Kelis), “Memories” (Kid Cudi), “Getting Over You” (ft. Chris Willis, Fergie & LMFAO), “The World Is Mine”, “Just a Little More Love”, “Stay”, “How Soon Is Now”, “Love Don’t Let Me Go” in eden od glasbenikov, ki so zaznamovali leto 2010.

O zadnjem nastopu Davida Guette v Sloveniji, novembra 2008, so poročali osrednji mediji, saj so pred nabito Ambasado Gavioli ostali tisoči njegovih navijačev, na cestah okoli Izole je vladalo obsedno stanje, vsi, ki so prišli na zabavo pa še danes o njej govorijo le v presežkih. Leto in pol, pet nominacij in en osvojeni grammy, šopek stadionskih nastopov in še ducat dodatnih hitov kasneje, je francoski plesni mojster eden najbolj iskanih sodelavcev pop zvezd ter najbolj zaželjen didžej na svetu.

Večja kot je arena, v kateri nastopa, večji je žur na plesišču. In večje arene, kot je stoženska, Slovenija ne premore. David Guetta se v Slovenijo vrača 17. decembra. Vse podrobnosti o glasbenem spektaklu leta vas čakajo na uradni spletni strani www.davidguetta.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.