Sponzorirano

Mega London! Preverite!

Sponzorirano

Če je nemogoče videti London v enem dnevu, je zdaj to mogoče s pomočjo panoramske fotografije, ki se je s svojo izjemno ločljivostjo vpisala v knjigo rekordov.

Fotografi British Telecoma so ob sklepu olimpijskega leta britanske prestolnice posneli izjemno interaktivno panoramsko fotografijo Londona z več kot 320 gigapiksli.

V ta namen so tri dni fotografirali panoramo velemesta z vrha BT Towerja, desete najvišje zgradbe v Londonu, pri tem pa se spopadali s hudim mrazom in močnimi sunki vetra. Nazadnje so zbrali 48.000 posameznih fotografij mesta z vseh mogočih strani.

Končni rezultat je impresivna panoramska fotografija, ki je podrla svetovni rekord v številu pikslov za to kategorijo. S pomočjo interaktivne fotografije lahko zumiramo v posamezne predele Londona, vidimo ljudi med opravljanjem vsakodnevnih poslov, otroke na igriščih, lastnike psov v parkih in druge prizore iz živahne prestolnice.

Nekje na tej orjaški fotografiji se skriva BT-jeva maskota Buzby, podjetje pa obljublja nagrade tistim, ki jim jo bo uspelo najti.

Preverite, res je hudo!

 

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version