Sponzorirano

Revija Študent na Informativi 11'

Sponzorirano

Obišči vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja INFORMATIVA ’11, kjer boš zase našel odgovore na vsa zgoraj našteta vprašanja. Sejem poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani danes in v soboto, 21. in 22. januarja 2011, od 9. do 18. ure.

Na vseslovenskem predinformativnem dnevu se predstavlja tudi revija Študent. Na razstavnem prostoru se lahko informirate o delu, ki ga pri reviji soustvarjamo skupaj s študenti, udeležite pa se lahko tudi številnih nagradnih iger.

Na Informativi se sicer predstavljajo srednje šole in šolski centri, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, samostojne visokošolske institucije, vse višje strokovne šole, institucije, ki ponujajo dodatna izobraževanja in drugi. Predstavljeni bodo različni poklici, študij in prakse doma in v tujini, različne vrste štipendij, v okviru predavanj pa se bo mogoče seznaniti s temami, kot so: karierna in osebnostna rast, programi mobilnosti na področju izobraževanja in usposabljanja, diploma in magisterij v tujini, podjetništvo, Wikileaks, …

Obišči sejemsko razstavo s številnimi sodelujočimi, zanimiv izobraževalni program v predavalnicah, dogajanje na predstavitvenih prostorih in se zabavaj ob odrskem dogajanju.

KO BOM VELIK/-A, BOM … Stavek, ki ga boš po obisku Informative lažje dopolnil!
Vstop na prireditev je prost!

Več na: www.informativa.si

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version