Superjunak? Ne, suPRjunak!

Si že naveličan hollywoodskih filmov, ki se končajo s poroko svetlolasega mladeniča in mične gospodične? Nisi čisto prepričan, katera žival je to – piarovec? Hočeš izvedeti, kaj imajo skupnega teambuilding, sestanki z investitorji in pomidor?

 

Na vsa na videz nepovezana vprašanja imamo en odgovor – suPRjunak! Kratek mockumentary, ki si ga lahko ogledaš kar preko spleta (http://vimeo.com/pruf), se nasmeješ in zraven še kaj novega naučiš. Kul, ne?

 

Filmčič je posnela Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi, da bi na drugačen, zanimiv način prikazala, kdo so v resnici profesionalni komunikatorji in na katerih področjih delujejo. Mockumentary te popelje skozi štiri simpatične zgodbice, ki najprej pokažejo, kateri stereotipi krožijo o piarovcih in jih nato enega za drugim ovržejo.

 

suPRjunak pa je le češnja na vrhu projekta PRUF!, nadobudni piarovci namreč že od začetka leta pridno snujejo komunikacijske načrte za kolege študente drugih smeri – za Društvo mladih v turizmu, projekt Kako si? in Društvo študentov psihoterapije Slovenije. Prav zares suPRjunaki!

 

Odklikaj na www.pruf.si ali jih poišči na Facebooku in izvedel boš še več!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.