Instagram kotički Dolenjske

Nebesa nad Šentrupertom

Vrh Nebesa so nad Šentrupertom in ponujajo enega lepših razgledov v Sloveniji. Lesena platforma je super kotiček za čudovito IG sliko. Da pa prideš do tja pa lahko nekaj kalorij skuriš po Steklasovi poti, ki se končuje ravno s to platformo.

Nebesa nad Šentrupertom
Nebesa nad Šentrupertom.

Izvir reke Krupe

Nekaj kilometrov od Semiča se skriva izvir reke Krupe. Nekaj metrov pred golo steno izvira je mali pomol. In ta je odlična priložnost za novo fotko, ki bo krasila tvoj profil.

Izvir reke Krupe
Izvir reke Krupe.

Grad Otočec

Eden najlepših gradov Slovenije ponuja veliko možnosti za sliko. Pa naj bo to grajski park na otočku ali pa kamnito obzidje gradu. Ko se utrudiš od več minutnega slikanja pa si privošči kosilo ali kavico v grajski restavraciji.

Grad Otočec
Grad Otočec.

Katerikoli vinograd

Ni ravno skriti kotiček, ker je vinogradov ogromno. Najdi primernega in postani svoja vinska kraljica Instagrama. Če imaš srečo lahko zaviješ tudi v katero od zidanic in spiješ kozarček rujnega. Po tem bo vsaka slika dobra.

Cviček je v nas in okoli nas
Cviček je v nas in okoli nas.

Hudičev turn

V Soteski pri Dolenjskih toplicah stoji mali turn, ki je črnkaste barve. Super priložnost za fotko v času noči čarovnic. Pred njo je tudi gugalnica na kateri lahko podoživiš otroštvo.

Hudičev turn
Hudičev turn.

Naravni bazen Klevevž

V kraju Klevevž poleg toplic je sredi gozda naravni bazen, ki ima toplo vodo. Izvir tople vode ima okoli povprečno 16 stopinj. Okolica je prelepa v katerem koli letnem času.

Toplice v naravi
Toplice v naravi

Reki Kolpa in Krka

Na voljo za sliko imaš ogromno kilometrov dveh rek dolenjske pokrajine. V razmislek vzemi tudi vožnjo s čolnom ali kajakom po kateri izmed rek. Vožnja je fantastična in možnosti za sliko je ogromno.

Reka Kolpa
Reka Kolpa.

Pisali pa smo tudi o Instagram profilih, ki našo prelepo Slovenijo pokažejo v najboljši luči, ter o najbolj Instagrammable kotičkih slovenske obale. Več Instagram kotičkov Slovenije pa še pride!

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNove Viber nalepke Košarkaške zveze Srbije
Naslednji članekJade rollerji: učinkovita anti-age metoda ali zgolj modna muha?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.