Dobili smo prvi namig zgodbe v Amazonovi seriji Gospodar prstanov

Po skoraj treh letih pridnega čakanja, smo končno dobili prvi namig zgodbe o Amazonovi seriji Gospodar prstanov. Vse, odkar je Amazon kupil pravice za serijo, se pojavljajo ugibanja o zgodbi in dogajanju v seriji. Zdaj pa smo dobili prvi namig v obliki uradnega povzetka serije. Kaj nam ta povzetek sploh razkriva in kaj drugega še vemo o sami seriji?

Serija Gospodar prstanov s strani Amazona

Začasno ime (v originalu LOTR series) ne pomeni, da bo to predelava filmov Gospodar prstanov, kot menijo mnogi. Ta naziv se uporablja zgolj kot click-bait, saj pravi naslov serije še ni znan. Prav tako ni znana niti zgodba. O tem, kaj točno vemo o seriji, sem pisal že pred enim letom in od takrat nekih novosti ni bilo. Vemo, da so serijo uspešno posneli. Najmanj prva dva dela je posnel režiser J. A, Bayona, več pa ne vemo. Bilo je še nekaj novih igralskih obrazov, ki so jih dodali in novica, ki je razburkala oboževalce. Nekje na začetku študijskega leta pri nas, so najeli koordinatorko intimnosti za potrebe snemanja, kar pomeni, da nekaj golote zagotovo bo.

Povzetek serije

Prihajajoča serija studia Amazon na ekrane prvič prinaša herojske legende drugega veka Srednjega sveta. Epska drama je postavljena tisoče let pred dogodki Hobita in Gospodarja prstanov. Gledalce bo vrnila v čas, ko so se kovale velike moči, ko so nastajala in propadala velika kraljestva, ko so bili junaki postavljeni na preizkušnjo, ko je upanje viselo na nitki in ko se je Tolkienov največji zlobnež pripravljal, da ves svet zakrije s temo. V času miru serija sledi večjemu številu likov, tako poznanim kot novim, ki se bodo morali zoperstaviti dolgo pričakovani vrnitvi zla v Srednji svet. Od najtemnejših globin Meglenega gorovja, do veličastnih gozdov vilinskega kraljestva Lindon, do dih jemajočega otoškega kraljestva Númenor in do najbolj oddaljenih predelov zemljevida, bodo ta kraljestva in liki ustvarili zapuščino, ki bo obstajala še dolgo po tem, ko jih več ne bo.

Meet the team behind #LOTRonPrime.

Verjetno bomo še več izvedeli v prihajajočih tednih in mesecih. Takrat pa se bomo javili tudi mi. Do takrat pa lahko tudi ti poveš, kaj si misliš o novi seriji. Zapiši v komentar.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekAli je med res tako zdrav, kot mislimo?
Naslednji članekKaj nam prinaša PKP 8?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.