Kino se vrača v Novo mesto!

Novo mesto se lahko veseli! Ponovno se odpirajo kinodvorane Cineplexxa na starem mestu. Po tem, ko smo avgusta pisali, da kina v Novem mestu ne bo več, so se zdaj stvari obrnile. Cineplexx je zdaj na svoji spletni strani objavil novico, da se kino dvorane vračajo na Dolenjsko. Kaj so povedali ob ponovni otvoritvi kina v Novem mestu?

Cineplexx se vrača v Novo mesto

Zaradi tako imenovane strateške odločitve se je avgusta vodstvo Cineplexxa odločilo, da kina v Novem mestu ne bo več. »Spoštovani. Obveščamo vas, da se po dolgih mesecih spet odpira večina kinematografov. Strateška odločitev vodstva in lastnikov, da se kina v Novem mestu ne odpre več,« so takrat zapisali v izjavi za javnost in razočarali dolenjsko publiko. Celotno objavo in izjavo si lahko prebereš v našem prispevku Kino Novo mesto: Ali sploh še bo?, kjer smo dobili tudi izjavo konkurenčnih ponudnikov kinematografov.

Zdaj so se stvari obrnile in Cineplexx si je premislil. Kaj točno je kljubovalo tej odločitvi ne vemo, saj naj bi šlo za stalno zaprtje. Zdaj se kino dvorane na dolenjskem ponovno odpirajo. Prvi filmi se bodo vrteli že 19. novembra, začeli pa bomo z nostalgijo Izganjalcev duhov, ki se vračajo v svojem nadaljevanju.

Cineplexx Novo mesto je nazaj
Cineplexx Novo mesto je nazaj

Dobrodošli nazaj, dobrodošli v Novo mesto!

»Filmske navdušence že v petek, 19. novembra čaka pester filmski program. Akcijska komedija IZGANJALCI DUHOV: ZAPUŠČINA bo razveselila tako oboževalce legendarnih izganjalcev duhov, kot vse ljubitelje komedije,« so zapisali na svoji spletni strani in razveselili svoje oboževalce. Kino je nazaj v Novem mestu!

Dobrodošli v Novo mesto

Preostanek izjave Cineplexxa

»Tajni agent James Bond v akcijskem trilerju NI ČAS ZA SMRT. Nadaljevanje velikega regionalnega filmskega hita in sage o Petru Marašu iz leta 2018 – srbska kriminalna drama JUŽNI VETER: POSPEŠEK. Epska pustolovščina DUNE PEŠČENI PLANET, adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta z izjemno igralsko zasedbo. VEČNI, nov Marvelov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi ohranili življenje na Zemlji.

Najmlajše bo navdušila strašljiva in priljubljena družina, ki se vrača v nadaljevanju animirane pustolovščine PRI ADDAMSOVIH 2, animirana komedija MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI ter priljubljeni junaki na štirih tačkah TAČKE NA PATRULJI: FILM.

Konec leta prinaša pester filmski izbor
Na velika platna v četrtek, 25. novembra prihaja kriminalna drama z naslovom HIŠA GUCCI, režiserja Ridleya Scotta, ljubitelji Mervelovih superjunakov zagotovo ne bodo zamudili filma SPIDER-MAN: NI POTI DOMOV (16. december). Kultna franšiza MATRICA je končno dobila nadaljevanje; v vlogah Nea in Trinity se bosta ponovno združila izjemna Keanu Reeves in Carrie Anne Moss – MATRICA OBUDITEV (23. december). Najmlajši pa komaj čakajo pevske talente, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, sedaj pa se vračajo v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine ZAPOJ 2 (9. december)

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekDexter je nazaj!
Naslednji članekPodnebne spremembe prizadele že 85 % svetovne populacije

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.