KVIZ: Kako dobro poznaš filme Vojna Zvezd?

Vojna Zvezd je franšiza, ki ima največ oboževalcev na svetu. Je originalna trilogija, ki je več kot le kultura in več kot le filmi. Trilogija prequelov, ki je marsikdo ni maral, zdaj pa jo cenimo veliko bolj. Trilogija sequelov, ki je ena velika brozga zmede. Vmes še Rogue One in Solo, ki sta nam dala malo dodatnega materiala o likih in dogodkih. Kakršni koli so bili filmi, se lahko le zahvalimo Georgu Lucasu, ki je ustvaril vesoljsko opero in nam podaril nekaj, kar bo še dolgo časa razveseljevalo generacije oboževalcev.
Reši kviz in ugotovi, kako dober poznavalec filmov Vojne Zvezd si. Ali si še vedno na temni strani ali si napredoval na svetlo stran? Si mojster Yoda ali zmedeni Jar Jar Binks? Preveri ali bo pri tebi prevladalo dobro nad zlim ali obratno.
Zavedamo se, da obstajajo stripi, risanke, animirani filmi, knjige in tako naprej. Ampak te pusti nekje ob strani. Poudarek je na filmih, ki smo jih lahko še pred kratkim gledali v kinih.
Srečno mladi padawan!

Če ti je bil kviz všeč, ga deli med prijatelje in preveri, koliko pametnejši si od njih. Lahko pa se preveriš še v kvizih o Gospodarju prstanov in filmih Harry Potter.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNismo pozabili na teroristični napad v Manchestru
Naslednji članekNajboljši filmi o serijskih morilcih

Urednik portala Student.si

3 KOMENTARJI

  1. Resno? Letnice, št. oskarjev in serijske številke?! Sadist ?
    Drugač pa 14/20. Od filmov sem pozabu na Soloja. ?

  2. Jaz sem šel ravno zadnje tri dni spet čez vseh 11. Mi je bilo še bolj zanimiv kako je Rogue one na 10x višjem nivoju kot nova trilogija.
    In pa hvala 😀 Matjaž še nič ni reku, očitno spet pod 20% kot pri prejšnjih hahaha
    Sledi Game of Thrones

  3. Original trilogy vem vsem vse, ker sem jo tolikokrat pogledu, Prequel je izi zarad prequelmemes, ta novi so me mal hecali, ker so pač dc… (Razen Rouge one). Odličen kviz! 😀

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.