KVIZ: Kako dobro poznaš Igro prestolov?

Fenomen Igra prestolov nas je navduševal zadnjih 10 let. Bolj ali manj. Paradni konj studia HBO je premikal meje, kaj serije sploh lahko delajo in nato premaknil mejo tako nizko, da je od zaključka Igre prestolov postalo vse ostalo toliko boljše. Like in igralce smo videli odraščati in sprejemati nove odločitve. Vsako leto smo čakali na izid nove sezone in z nestrpnostjo predvidevali, kaj se bo zgodilo. Zdaj pa je za vse tiste, ki obožujete Igro prestolov, napočil čas za junaštvo.

Pripravil sem kviz, v katerem lahko preveriš svoje znanje o seriji in njenih likih. Ugotovi, ali si tak kralj, kot je bil Joffrey Baratheon. Okruten, nasilen in tudi cmerav. Ali si tak kralj, kot njegov predhodnik in oče, Robert Baratheon. Ne ravno dober kralj, a nekako lahko najdeš dobro v vsem slabem, predvsem pa pogrešaš stare čase. Lahko pa na Železni prestol sedeš ti sam in pokažeš, kako dober kralj je lahko nekdo, ki veliko ve o svojih podložnikih.

Klikni na kviz in ugotovi, kako dobro poznaš Jona Snowa, hišo Lannister, Nočnega kralja, Essos, Westeros, Sanso Stark in še mnoge druge like in kraje. Pred tabo je 20 vprašanj. Srečno vitez!

Upam, da si se dobro odrezal. Saj ne želimo ponovne zgodbe, kot se je zgodila v seriji.

Če ti je bil kviz všeč, poglej še kvize o filmih Vojna Zvezd, Gospodar prstanov in Harry Potter.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRedni študenti bodo dobili enkraten znesek v višini 150 evrov, pomoč tudi samozaposlenim
Naslednji članekSkodelica kave na dan, prežene zdravnika stran
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

2 KOMENTARJI

  1. 17/20 Dober. 😀 Koga bi Ivan igral, dotrakovščina in še nekaj. Sem se pa nasmejal za Sutherlanda, kot poveljnika Golden company. 😀

  2. 8/20. No, ta je bil dost bolj človeški. Ampak velik preveč likov, da bi znal vsa imena. ?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.