Serije, ki so jih prekmalu »skenslali«

Red cross check mark icon button and no or wrong symbol on reject cancel sign button negative checklist background with decline option box. 3D rendering.
Foto: Lemon_tm iz iStock

Tisti občutek, ko izveš, da bo res dobra zadeva, ki jo gledaš/poslušaš/bereš prehitro zaključena, ali huje, ostala nedokončana, je kar neprijeten. Na pričujočem seznamu je nekaj najboljših serij, ki so se na precejšnje razočaranje oboževalcev predčasno končale.

1. Freaks and Geeks (1999–2000)

Preden je v Euphorii zaslovela njegova hči, se je najstniške drame lotil Judd Apatow. Lindsay (Linda Carellini) in njen brat Sam (John Francsi Daley) sta srednješolca v osemdesetih. Lindsay se spoprijatelji s skupino ‘čudakov’ in Sam s skupino ‘piflarjev’; sledi standardno najstniško navigiranje družbenega življenja, ki takrat ni bilo tako v ospredju kot danes. Zaradi zmede s časovnico je bila serija ukinjena, ko je izšlo šele 12 od 18 epizod prve sezone, a se je v zavest gledalcev kljub temu zapisala kot kultna klasika. Več kot to, nadaljevanka je služila kot odskočna deska igralcev, med katerimi so James Franco, Jason Segel, Seth Rogen in Busy Philipps.

Serija Freaks & Geeks
Serija Freaks & Geeks Foto: on paramountplus
Prejšnji članek6 izjemnih krajev za potovanje na Poljsko
Naslednji članekTedenski horoskop: od 20. 2. do 26. 2.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.