Horoskop

Ta mesec praznujejo strelci

Strelec je ognjeno znamenje, ki slovi po svoji modrosti in večnem optimizmu. To so ljudje, ki so vedno nasmejani in pripravljeni za vse. So iskreni, včasih celo preveč, in na trenutke zelo samozavestni. Česar koli se lotijo, jim uspe. Težave jim ponavadi dela partnerstvo, ker ljubijo svobodo in se ji nikakor ne želijo odreči. Če pa slučajno potrebujete pomoč, so vedno pripravljeni pomagati.

ON– moški, rojen v znamenju strelca, je zelo prijazen, pameten in vedno pripravljen ušpičiti kakšno neumnost. Ne boji se prihodnosti in zmeraj najde rešitev za vsako težavo; ko že vsi okoli njega obupajo, še vedno drži glavo pokonci.

ONA– zelo težko jo je ujeti, saj je ženska, ki z lahkoto preživi brez moškega in se tudi zelo dobro znajde. Je odkrita in neposredna. Uživa v osvajanju, ko bi se bilo treba ustaliti, pa ponavadi zbeži z nasmeškom na obrazu.


OVEN
Obdobje, ki je pred vami, vam prinaša zvrhan koš lepih stvari. Ves čas boste v akciji. Planeti bodo odlično vplivali na vas. Mars bo očitno povečal vašo energijo in še povečal vašo odpornost. Preveč informacij na delovnem mestu vas lahko zmede in morda ne boste natančno vedeli, kakšne so vaše naloge. Zabave se bodo vrstile, poskusite se odklopiti in uživati.

BIK
Nikar se ne obremenjujte, če ni vse tako, kot ste si zamislili. Držite se ustaljenega ritma in dobro jo boste odnesli. Za čustva bo nekoliko manj časa, bo pa ta toliko kvalitetnejši. S partnerjem se bosta ves mesec odlično razumela. Obeta se vama tudi krajše potovanje, ki lahko pomeni dobro nadaljevanje vajinega razmerja. Samski pa še malo počakajte.

DVOJČKA
November bo zelo pester. Dela boste imeli več kot preveč. Tudi rezultati bodo zelo dobri. Morda je pravi čas, da spremenite svoj odnos do sodelavcev na bolje. Študij bo potekal brez večjih zapletov, saj boste z veseljem sprejemali in shranjevali nove informacije.  Zelo aktivni boste, še posebej v večernih urah. Noč bo imela svojo moč.

RAK
Vaše nihanje vas že počasi utruja. Planeti, ki so vam povzročali težave, se umikajo. Vprašajte se, kaj si v resnici želite. Tudi pri poslu bodite pazljivi. Skrivnosti, ki vas begajo, vas bodo prisilile, da boste od nekoga, v kogar dvomite že nekaj časa, zahtevali oprijemljive odgovore. Iskrenost naj bo na prvem mestu, saj boste v nasprotnem primeru izgubili dobrega prijatelja.

LEV
November vam prinaša manjše spremembe. Najprej boste uredili vse, kar je povezano s preteklostjo, kar vam lahko povzroči manjše psihične težave, saj bi morali te stvari že zdavnaj razčistiti. Veliko boste razmišljali in ugotavljali, kje je tista prava pot, ki bi vas popeljala do sreče in zadovoljstva. Ljubezenske zadeve vas bodo konec meseca presenetile. Nekdo se vam bo izpovedal.

DEVICA
Nikar ne bodite tako trmasti. Poskusite se prilagoditi, saj lahko s tem izboljšate celotno vzdušje. Pri partnerstvu se lahko pojavijo manjši dvomi, saj še sami ne veste točno, kaj si želite. Nikar ne prehitevajte, raje malce počakajte, saj bi lahko bila odločitev napačna. Nekdo vas bo silil v nekaj, kar vam nikakor ne bo všeč. Zdaj je čas, da se naučite reči ne in pri tem tudi vztrajati. Ker ste postali samozavestnejši, soočanje z določeno osebo ne bo več tako težavno kot včasih.

TEHTNICA
Vse stvari bodo potekale skoraj tako, kot si boste zamislili in načrtovali. Imeli boste veliko sreče pri denarju in vsem, kar je z njim povezano. Zdaj je čas, da razmislite o večjem nakupu ali investiciji. Pri tem sledite notranjemu občutku. Čustva bodo zelo intenzivna.

ŠKORPIJON
V prvi polovici meseca boste precej zmedeni. Znašli ste se v dokaj nejasnem položaju in le sami se lahko osvobodite. Nasveti prijatelja naj vam bodo le v pomoč, odločite pa se sami. Veliko boste razmišljali in zadeve tudi speljali do konca, saj vam energije in motivacije ne bo primanjkovalo. Če imate na sporedu kakšen težji izpit, nikar ne obupajte, raje poiščite kakšne koristne informacije.

STRELEC
November vam bo dokaj naklonjen, le prvi dnevi bodo malce nenavadni. Oseba, ki ste jo že davno odpisali, se bo spomnila na vas. Ne bo enostavno, saj vas preveva kup dvomov, povezanih z manjšim razočaranjem. Najprej se odločite, potem pa naredite korak. Mogoče je čas, da končno začnete znova in se prebudite iz čustvene otopelosti.

KOZOROG
November bo zelo podoben prejšnjemu mesecu. Na čustvenem področju se vam bo dogajalo veliko lepega in manj lepega. Ne pretvarjajte se, da vam je vseeno, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, partnerja pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila. Pogovorite se o svojih strahovih in predlagajte drugačno obliko druženja.

VODNAR
V novembru se boste odločali. Spustili se boste na realna tla in naredili načrt za prihodnost. Napredovali boste tudi na področju osebne rasti, mikale vas bodo različne oblike alternativnega izobraževanja, saj ste zadnje čase v notranjosti malce nemirni in nepotrpežljivi. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj vam bo nekdo čisto nesebično priskočil na pomoč.

RIBI
Spremembe v vašem življenju se bodo zgodile same od sebe, zato se vam ne bo treba posebej truditi. Nekdo bo neprestano preskušal vaše potrpljenje, še posebej v prvih dnevih novembra, ko boste nekoliko bolj razdražljivi. Ubadali se boste sami s sabo in nedostopni boste. Bodite bolj sproščeni in lažje boste zadihali. Partner se bo malce zgubil in čakal, da ga najdete.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.