Ljubezenski horoskop za december 2023

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

December je uradno tu in to pomeni, da je tu tudi ljubezenski horoskop! Ne glede na to, ali so tvoji zmenki v letu 2023 vključevali romantiko, samoto ali kaj vmes – letos še vedno obstaja upanje za ljubezen. Mesec se začne z Venero v čutnem škorpijonu, ki to praznično sezono poveča vročico in intimnost za ves horoskop. Upoštevaj, da je to zadnji vzpon strasti in romantike v letu 2023.

Mlada luna v Strelcu sredi decembra spodbudi vsa znamenja, da pripravijo načrte za novo leto. In to je še posebej pomembno v tvojem ljubezenskem življenju! Ne glede na to, ali si samski ali zavzet, je pomembno, da vstopiš v leto 2024 z jasnimi cilji.

Kaj to pomeni za tvojo ljubezen? Več izveš v prispevku, za razkritje zodiaka pa preberi tudi svoj Mesečni horoskop za december 2023 in Finančni horoskop za december 2023.

Oven – 21. marec do 19. april

Ljudje ta mesec res preizkušajo tvoje meje. Vsako razmerje, ki nima jasne dinamike moči, bo zate izziv, ko se Venera premakne v Škorpijona 5. decembra. Spogledovanja sčasoma postanejo manjša, ko se Venera 29. decembra prestavi v igrivega Strelca.

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Bik – 20. april do 20. maj

Ljubezenski horoskop v decembru pravi, da boš zelo osredotočen na odnose in z Venero v tvojem partnerskem sektorju od 4. decembra se želiš pojavljati z nenehnimi darili, nasveti in sladkostmi za tiste, ki jih imaš rad. Ta pristop dajanja se izplača 9. decembra, nato pa povzroči nekaj pretresov 21. decembra. Pri vseh ne moreš uporabiti istega pristopa.

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Ne glede na to, ali hodiš na zmenke na daljavo ali pa res težko usklajuješ urnik s partnerjem, se je velik del tvojega ljubezenskega življenja letos odvijal v oblaku. Jupitrove postaje se usmerijo s 30. decembrom in zapirajo zanko na povezavi, ki si jo izgubil maja.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Rak – 21. junij do 22. julij

Sredi nore naglice ob koncu leta bodo postaje Merkurja retrogradne v tvojem sektorju partnerstva od 13. decembra do 1. januarja. Če si samski, bo to morda pripeljalo bivšega nazaj, da se opraviči. Če pa si v razmerju, ta tranzit preizkuša tvojo sposobnost delitve dela. V vsakem primeru si pred pravim izzivom komuniciranja.

Ljubezenski horoskop za rake
Ljubezenski horoskop za rake Foto: Silver Place iz iStock

Lev – 23. julij do 22. avgust

Ker Mars potuje skozi tvoj romantični sektor, si na preži, da bi našel svojega naslednjega partnerja ali vsaj nekoga, ki te želi peljati na eleganten zmenek. V takšnih okoliščinah je zlahka pasti v popolno sanjarjenje, zato ne pozabi vsake toliko časa priti na površje po svež zrak.

 

Devica – 23. avgust do 22. september

Prvih nekaj tednov v mesecu si zavezan spoznavanju novih ljudi in brskanju po aplikacijah, ko pa Merkur postane retrograden 13. decembra, te mika, da bi se še zadnjič ljubil z bivšim partnerjem. Polna luna v raku 26. decembra je iskrena. Tam bi lahko spoznal ljubimca prek prijatelja.

Ljubezenski horoskop za device
Ljubezenski horoskop za device Foto: Silver Place iz iStock

Tehtnica – 23. september do 21. oktober

Počitniški čas je idealen čas za nastanitev s prijateljem od prijatelja. Vsi so zasedeni, tako da lahko kakršna koli povezava, ki se vzpostavi zdaj, ostane ležerna, vendar jo skušaj ponovno vzpostaviti v novem letu. Označi si februar na koledarju kot obdobje, ko bo ljubezen morda vzcvetela, za zdaj pa ne pozabi na vsa ta spogledovanja!

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Škorpijon – 22. oktober do 21. november

V zadnjih nekaj letih je bilo v tvojem romantičnem življenju veliko vzponov in padcev, ta mesec pa se zdijo stvari skoraj sumljivo stabilne. Šel boš na uspešne zmenke. Stvari s partnerjem še nikoli niso bile lažje. Nato pa se postaje rastnega planeta Jupiter usmerijo 30. decembra kar v tvojem sektorju odnosov in lahko za vedno zaceliš nekaj zlomljenega srca iz maja.

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Strelec – 22. november do 21. december

Z Marsom v tvojem znamenju se ta mesec počutiš še bolj spogledljivo kot običajno. Če si samski, se povezuješ s številnimi potencialnimi partnerji, a z retrogradnim Merkurjem 13. decembra, boš morda moral počakati do konca praznikov, da dobiš sporočilo nazaj.

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Kozorog – 22. december do 19. januar

Če si samski, se bo ta mesec težko postaviti na plano, saj bi se veliko raje obrnil in se osredotočil nase. Toda polna luna v raku 26. decembra predstavlja vrhunec za tvoje najbližje odnose in morda boš na sestrini praznični zabavi srečal nekoga posebnega.

Ljubezenski horoskop za kozoroge
Ljubezenski horoskop za kozoroge Foto: Silver Place iz iStock

Vodnar – 20. januar do 18. februar

Samski ali zavzet, romanca se ta mesec dogaja v zakulisju. Spogleduješ se z nekom iz druge države preko zasebnih sporočil ali odštevaš dneve, dokler se tvoj partner ne vrne z daljše službene poti. Bodi potrpežljiv, ker boš naslednji mesec deležen veliko pozornosti.

Ribi – 19. februar do 20. marec

Morda boš letos našel ljubezen pod omelo, Riba. Viseče romantične niti iz septembra pridejo v polni krog na prijateljski praznični zabavi 7. ali 18. decembra. Z retrogradnim Merkurjem ljubezenske povezave počasi gorijo, vendar bodi potrpežljiv. Še več bo treba razkriti.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekManekenka, ki jo je ustvarila umetna inteligenca: Aitana Lopez zasluži nor denar
Naslednji članekKateri poklici bodo najbolj zaželeni v letu 2024?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.