To so 3 najbolj inteligentna astrološka znamenja: Si med njimi?

Portrait of smiling young female student in eyeglasses sitting in modern library.
Foto: nortonrsx iz iStock

Ali morda veš, katera so tri najbolj inteligentna astrološka znamenja. Si morda med njimi? Nenazadnje je to eden lepših komplimentov, ki jih lahko dobiš, zato je vredno preveriti, če spadaš mednje.

Dvojčka

Dvojčki že od malih nog radi sprašujejo in raziskujejo svet, saj so po naravi zelo radovedni. Zanimajo jih različna področja življenja, čeprav je umetnost eno izmed njihovih najljubših. Iz njihove inteligence izvira iznajdljivost, a tudi duhovitost, zato se bodo pripadniki tega znamenja pogosto obkrožali z ljudmi, s katerimi se bodo lahko pametno in konstruktivno pogovarjali. To bo veljalo tudi za njihove partnerje, s katerimi se želijo pogovarjati o vsem, saj jih prazne zgodbe enostavno ne izpolnjujejo.

Več o znamenju si preberi v prispevku Horoskop 101: Vse, kar moraš vedeti o Dvojčkih.

Zodiac signs. The astrological sign of the zodiac is Gemini, against the background of outer space. Illustration.
Foto: Ilmar Idiyatullin iz iStock

Strelec

Pripadniki tega horoskopskega znamenja se ljudem pogosto zdijo precej lahkomiselni, so pa pronicljivi, radovedni in znajo zelo dobro oceniti situacijo. Tako bo Strelec takoj ocenil, kakšen človek je v njegovi družbi. Zlahka si bo pridobil tudi simpatije drugih. Med Strelci je veliko znanstvenikov, njihova močna stran pa so matematika in druge naravoslovne vede. 

Preberi si več o znamenju – Strelec: Značilnosti in vse, kar moraš vedeti o njih.

Horoscope sign 3D illustration background.
Foto: LeArchitecto iz iStock

Škorpijon

Astrološko znamenje, za katerega pogosto pravijo, da je precej ‘zapleteno’. Ko gre za njegovo osebnost, je pravzaprav zelo premišljeno in intuitivno. Škorpijoni si prizadevajo, da bi v vsem vedno začutili globino in dosegli pravi pomen, in skoraj ni ničesar, v kar njihov šesti čut ne bi mogel prodreti.

Več o škorpijonih si preberi v našem prispevku.

Scorpio Constellation stars in outer space. Zodiac Sign Scorpio constellation lines. Elements of this image were furnished by NASA
Foto: Alexandr Yurtchenko iz iStock
Prejšnji članekAli veste, kakšnega darila si želi
Naslednji članekNajbolj razburljive destinacije leta 2024: 4. del – Azija

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.