Mladi v akciji!

0

MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. 

Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za mlade s prikrajšanih območij, da se vključijo v program Erasmus+: Mladi v akciji. V sklopu projekta bodo tem organizacijam omogočeni izobraževanje, podpora pri iskanju ustreznih partnerjev iz tujine ter spremljanje in pomoč za razvoj kakovostnih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji za mlade. 

Projekt bo sestavljen iz več faz: 
1. Nacionalno srečanje in izobraževanje za organizacije z depriviligiranih območij, ki bo potekalo 22. 9. 2017 od 10:00 do 14:00 v prostorih MOVIT-a na Dunajski cesti 5 (13. nadstropje) v Ljubljani. 

2. Mednarodno srečanje, namenjeno mreženju partnerjev, ki bo potekalo 2017 od 6. do 11. novembra  v Murski Soboti (na srečanje bodo poslane tiste organizacije, ki bodo imele interes in kapacitete za prijavo projekta v prihodnje).
 
3. Kontinuirano zagotavljanje podpore s strani izkušenih trenerjev za potrebe kakovostne priprave projektnih predlogov, implementacijo in evalvacijo. 

Kaj lahko pričakujete na prvem nacionalnem srečanju?
 
• Predstavitev programa E+: Mladi v akciji 
• Predstavitev prednostnih usmeritev programa 
• Predstavitev podpore učnim učinkom 
• Specifike dela v geografsko šibkih območjih 

Prijave so možne do 10. septembra 2017 preko spletne prijavnice. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.