Rebelde se vrača na male ekrane!

Ena izmed najbolj priljubljenih telenovel se vrača na male ekrane. Rebelde bo ponovno na sporedu, kar pomeni le eno. Vrača se Elite Way School, ki jo bomo ponovno obiskali skupaj z glavnimi akterji. Mia Colucci, Miguel Arango, Roberta Pardo, Diego Bustamante, Lupita Fernandez, Giovanni Lopez in drugi so nazaj! Kdaj, kje in kako jih bomo lahko gledali?

Rebelde bo ponovno na televiziji

Mehiška mladinska telenovela Rebelde je osvojila srca Slovenije že pred petnajstimi leti. Glasbena skupina RBD pa prav tako. Slovenija je bila očitno ena izmed najbolj žarečih pripadnic telenovele in skupine, saj so se igralci in pevci radi vračali k nam. Zdaj se bodo vrnili še enkrat in to v originalni obliki.

Telenovela bo na sporedu od 16. avgusta naprej. Planet TV je omogočil ponovno Rebeldomanijo, ki bo zaživela vsak dan ob 18:45. Vse podrobnosti še sledijo.

V znamenju ponovne vrnitve na male ekrane, pa si lahko prebereš prispevek Kaj danes počnejo bivši člani RBD? ali pa prisluhneš najnovejši pesmi, ki so jo izdali med karanteno. To najdeš v prispevku Skupina RBD predstavila svojo prvo pesem po desetih letih. Za ogrevanje pa si lahko predvajaš kar naslovno pesem serije in se ponovno naučiš besedila.

Na kratko o RBD

Mehiška telenovela Rebelde je leta 2004 obnorela najstnike po svetu. Zgodbo o šestih najstniških glasbenikih, ki so obiskovali prestižni zasebni srednješolski internat Elite Way School, smo lahko spremljali do 2. junija 2006, ko je bila posneta zadnja, 440-ta epizoda. Telenovela se je predvajala po več kot 65-ih državah po svetu, vključno s Španijo, Slovenijo, Perujem in Brazilijo.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekRazkrivamo skrivnosti te priljubljene pijače! BRIN gin!
Naslednji članekOcena filma: Space Jam 2
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.