Mesečni horoskop: Avgust 2023

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: sarayut iz iStock

Veselo sezono leva ti želimo! Avgust se začne s polno luno v odprto mislečem Vodnarju 1. avgusta. Ta polna luna govori o osvobajanju sebe od tega, kar bi “morali početi” in sprejemanju manj poznane poti. Kaj za tvoj znak prinaša mesečni horoskop za vse znake v avgustu 2023?

Mesečni horoskop Oven

Nisi dobil vstopnic za Renaissance Tour, vendar te seznam pesmi, osredotočen na Beyoncé, spodbuja k dnevni telovadbi? Ne glede na to, ali dviguješ uteži, se zavezuješ k 30 zaporednim dnevom vroče joge ali končno ugotavljaš, kaj dejansko je CrossFit, se tega loti počasi, saj pretiravanje vodi v izgorelost. Če pa nisi motiviran glede telovadbe, morda to čutiš v zvezi z iskanjem zaposlitve, delovnim projektom ali iskanjem novega ljubljenčka. Kakršenkoli izziv že je, v tokratnem tedenskem horoskopu boš premikal svoje meje ali pa se ga vsaj močno zavedal 22. avgusta. Vendar nagrada za dobro opravljeno delo ne bo tako sladka, če boš preveč utrujen, da bi proslavljal.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozoroge Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Bik

Tvoj vladajoči planet Venera je ves mesec v retrogradnem gibanju in iskreno enako velja tudi zate. Medtem ko Venera ponovno prehaja skozi najbolj zasebni del tvojega horoskopa, je to tvoj čas za globok počitek in delo za zaprtimi vrati, kot nekakšen proces ponovnega rojstva. Ne glede na to, ali si sredi selitve, globokega raziskovanja svojega porekla ali pa povezovanja z naravnim svetom, ta pot vpliva tudi na tvoje zaupanje in samopodobo. Ko se Uran 28. avgusta ustavi v tvojem znamenju, si vzemi trenutek, da se ustaviš tudi ti in pretehtaš, koliko se je spremenilo od zadnjega leta.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Dvojčka

Po zelo zaposlenem juniju in juliju, ki si ju preživel s posodabljanjem garderobe, obiskovanjem prijateljev in zapravljanjem denarja, ki ga nimaš, si pripravljen preživeti več časa doma. Sprva se boš morda počutil kot da veliko zamujaš, 9. avgusta pa se boš zadovoljil s tem, da si odklopljen in brez internetne povezave. Če se medtem, ko si doma, lotiš kakšnih projektov za izboljšavo doma, bodi pripravljen na morebitne prilagoditve, potem ko Merkur 23. avgusta vstopi v retrogradno gibanje. Vse do začetka oktobra se pripravi na obdobje, ko boš več doma. Uživaj v tem miru in tišini, dokler traja.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Rak

Polna luna v Vodnarju 1. avgusta v tvoji hiši dolgov in izgub vzbudi močna čustva glede denarja in smrtnosti. Venera retrogradno že prej vzbuja premislek o tem, kako zaslužiti več in kaj v resnici potrebuješ, po tej polni luni pa bi morda želel dodati finančnega svetovalca ali novega terapevta na seznam. Stvari se obrnejo po mlaju v Levu 16. avgusta, ki ti prinese ustvarjalne vpoglede o tem, kako pridobiti prijatelje in vplivati na ljudi.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Lev

Vesel rojstni dan, Lev! Mesec začenjaš v svojem času, kar pomeni, da so vse oči uprte vate (prav tako, kot ti je všeč!). Toda ker je Venera zdaj retrogradna v tvojem znamenju, te bo morda presenetilo, kaj vidiš v ogledalu: barvanje las, spreminjanje sloga in morda celo preizkušanje nove osebnosti je vse na voljo ta mesec. To je tvoj trenutek za eksperimentiranje, in do 13. avgusta, ko se Venera sreča s Soncem, boš vedel, v katero smer gre tvoj slog. Medtem ko se spreminja tvoj videz, razmišljaj tudi o alternativnih karierah in razvijanju svojih veščin. Ohrani svoje srce odprto!

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Devica

Avgust je mesec samopomoči in ti ne samo, da slediš svoji obsežni rutini za nego kože, ampak se osredotočaš tudi na svoje duševno zdravje. Venera te v retrogradnem gibanju v tvojem nezavednem sektorju usmerja k terapiji, meditaciji in polnemu odklopu od digitalnega sveta. Hkrati se počutiš izjemno ustvarjalno. Čeprav si večinoma želiš ostati izven radarskega območja, se povezuješ tudi s prijatelji in ljubimci preko skupnih duhovnih interesov, izobraževanja in potovanj. Tvoj čas se začne 23. avgusta – vesel rojstni dan! – Merkur pa vstopi v retrogradno gibanje istega dne. Prekrasen mesečni horoskop, kajne?

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Tehtnica

Tvoj vladajoči planet Venera je v retrogradnem gibanju in prav tako si ti. Sklepaš prijateljstva, vzpostavljaš povezave z skupnostjo in gojiš občinstvo, hkrati pa doživljaš proces ponovnega rojstva. Čas je, da za nekaj tednov postaneš pop zvezda na Instagramu in izgineš s sveta, preden se vrneš in napoveš svoj najnovejši album. Vrhunec tega procesa pride 13. avgusta, ko imaš preboj glede končnega manjkajočega dela umetniškega usmerjanja. Po začetku Device 23. avgusta se lahko odpraviš na odmik.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Škorpijon

Ta mesečni horoskop si kralj druženja. Tvoj urnik je poln srečanj s sodelavci, zabavami za rojstne dneve Levov in lokalnim prostovoljstvom. To pride ob pravem času, ker si bolj kot kadarkoli prej razočaran nad stanjem svojega doma ali delovne situacije. Klasično mreženje bo razkrilo tvoj naslednji premik. Vsak ima zate ponudbe ta mesec, vendar si vzemi čas in pretehtaj, ali je vsaka izbira dejansko tudi dobra. Potrebuješ prestižno delo ali drago stanovanje? Ali pa preprosto več stabilnosti?

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Strelec

Pretekli meseci so prinesli hiter napredek in rast na delovnem mestu in v tvoji vsakdanji rutini. Dnevi so bili nabiti in tudi drama s sodelavci in težave z birokracijo so bile prisotne. Ko se vsi odpravijo na poletni dopust – tako dobesedno kot v prenesenem pomenu – končno lahko malo zavreš in se ozreš na vse, kar se je zgodilo. Vedno filozofiraš, vendar te Venera retrogradno ta mesec žene, da se v uradni obliki lotiš poučevanja in mentorstva. Edina stvar, ki ti preprečuje, da bi delil svoje modrosti, je, da si ne vzameš časa za to. Ob lažjem urniku tega meseca poskrbi, da si boš vzel čas za študij in povezovanje s prijatelji in učitelji, ki te navdihujejo. Ko se začne obdobje Device 23. avgusta, bo to tvoj trenutek.

Mesečni horoskop za strelce
Mesečni horoskop za strelce Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop Kozorog

Potem ko si se počutil ujetega na mestu vse od sredine junija, se ta mesec ponovno spraviš v pogon, medtem ko se vračaš v preteklost po navdih. Ne gre za to, da bi bil nostalgičen, temveč da pregleduješ situacijo. Učiš se uravnotežiti svoje dolgoročne cilje in kratkoročne načrte ter razvijati veščine, ki bodo izboljšale tako tvoje delo kot domače življenje. To je odličen čas, da se vpišeš na tečaj, se poglobiš v poletno branje ali se odpraviš na hiter izlet iz mesta. Polna luna 30. avgusta te bo postavila na čelo projekta za skupnost. Prevzemi odgovornost z aktualnim mesečnim horoskopom!

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Vodnar

Mesečni horoskop se začenja s polno luno v tvojem znamenju 1. avgusta. Oči so uprte vate! V preteklih nekaj mesecih si imel občutek, da se vse premika zelo počasi – še posebej, kar zadeva zaslužka denarja in gradnje virov – toda zdaj se lahko ponovno znajdeš v toku. Iskanje alternativnih virov dohodka, kot so svobodno delo, dodatna dela ali dodatne izmene v službi, ti lahko pomagajo poplačati dolg, ki te je oviral. Morda boš našel tudi priložnosti za subvencije in posojila, ki bodo omogočile uresničitev tvojih ciljev. Polna luna v Ribah 30. avgusta poudari, kako daleč si prišel pri resnem pristopu k svojim financam.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Ribi

Po nekaj mesecih stalnih potovanj, druženja in/ali obiskovanja tečajev se ta mesec končno umiriš. Na urniku imaš manj potovanj in skupnostnih dogodkov, tako da si lahko zdaj vzameš čas, da se sprostiš doma s partnerjem in tesnimi prijatelji. Venera retrogradno prinaša nekaj kaosa na tvojem delovnem mestu in v tvoji dnevni rutini, zato poskrbi, da si vzameš čas zase. To je mesec za večerje s prijatelji, piknike v parku in srečanja ob brezalkoholnih koktajlih. Mesec se konča s polno luno v tvojem znamenju, kar označuje pomemben trenutek za tvoje zdravje, identiteto in podobo. Skrajni čas, da te vsi resno vzamejo.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay
Prejšnji članekParazitu, pred katerim Slovence svari tudi NIJZ, manjka kar 30 % genov
Naslednji članekKaj se zgodi, ko pokličeš 112? Vodič po klicanju številke 112

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.