Sponzorirano

Rammsteini v Ljubljani

Sponzorirano

Kultno nemško skupino Rammstein bo novi del že dve leti trajajoče turneje Made in Germany 30. aprila popeljal tudi v Ljubljano. Progresivna metal skupina, znana po dovršenih koncertnih spektaklih z obilico pirotehnike, bo nastopila v dvorani Stožice. Predprodaja vstopnic se je začela danes.

Turnejo Made in Germany je v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona oboževalcev, so sporočili z Agencije Antonov.

Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).

Njihova kariera je zaznamovana s številnimi kontroverznimi videospoti in spektakularnimi koncerti, ki so člane pogosto spravili v težave.

Glasbeniki so bili pogosto pridržani zaradi neprimernega vedenja, povezovali so jih z več nasilnimi dogodki, a se za to niso kaj prida menili. “Tisti, ki ne razumejo, pač res ne želijo razumeti,” je v nekem intervjuju povedal frontman Till Linderman.

Rammsteini so doslej izdali šest studijskih albumov: Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) in Liebe ist für alle da (2009).

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version