RICHIE HAWTIN V AMBASADI GAVIOLI

0

RICHIE HAWTIN : CARL CRAIG : ROBERT HOOD as. FLOORPLAN : OCTAVE ONE Live : BELLA SARRIS : FABIO FLORIDO : FRANCESCO DEL GARDA : ANEURIA : ABAKBEAT : BLASTED : ANEY F. : UNO TAMAN : GILL : CHRISTIAN PATTI : D.S.D.

PETEK in SOBOTA 10 – 11 JULIJ – 23:00 @ AMBASADA GAVIOLI – IZOLA

Drage dame in cenjeni gospodje, letošnji SUMMER GATHERING je že od dneva razkritja močno usmerjen v samo en cilj… zagotoviti dvodnevno, nepozabno avanturo katere v Ambasadi Gavioli že dolgo nismo doživeli!

 

Lani julija, je eden in edini, Richie Hawtin, le nekaj ur po svojem nastopu na twitter profilu zapisal takole: “Vseeno mi je kaj kdor koli misli, Ambasada Gavioli je bila danes najboljši klub na svetu. Kako neverjeten kraj, vzdušje in ljudje. WOW” . Kratka a neverjetno pomembna izjava, ki je bliskovito dosegla množice po svem svetu.

 

Nastopajoči letošnjega dogodka so skrbno izbrani, zvok, ki ga predstavljajo je sinonim pravega ‘undergrounda’, kratko rečeno Detroit z velikim srcem. Petkov večer prevzemajo varovanci Hawtina in njegove Enter družine, sobota pa pripada kot že omenjeno ekipi Detroit Love s Carl Craig-om na čelu. Kaj lahko od zasedbe velikih mojstrov  pričakujemo je povsem neumesno vprašanje saj je vsem jasno, da bo letošnji Summer Gathering še eden tistih o katerem se bo dolgo govorilo.

 

Kot se spodobi za tovrstne maratonske dogodke, je pričakovati uradne after partije tik ob morju, tako lahko rečemo, da se bo našlo za vsakega nekaj 🙂

 

Se vidimo na plesišču! #ambasadagavioli

 

Zelo pomembno: Vstopnice so že v predprodaji preko mreže Eventim! Zagotovite si svojo pravočasno!

 

– – – – PETEK 10.7. – – – –

Main floor:

Mezzanine:

– – – – SOBOTA 11.7. – – – –

Main floor – DETROIT LOVE presents:

Mezzanine:

Če ste starejši od 18, se vidimo kmalu! 

 

VSTOPNINA:

Enodnevna vstopnica: 25,00 EUR

Dvodnevna vstopnica: 45,00 EUR

Vstopnice na vhodu: 30,00 EUR

 

PRODAJNA MESTA SLOVENIJA

Eventim: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, Delo prodaja ter www.eventim.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.