HBO Max v Sloveniji od marca: Vse informacije o novi platformi

HBO Max v Slovenijo prihaja 8. marca 2022. Ja res je, na dan žena! Za novo pretočno platformo na slovenskih tleh smo pripravili vodič po uporabi in vseh informacijah. Vse, kar rabiš vedeti o HBO Max je zdaj zbrano na enem mestu. Cena, ponudba, nasveti, možnosti in mnogo drugega v našem prispevku o Netflixovem konkurentu.

Kaj je HBO Max?

Gre za pretočno platformo, ki je podobna obstoječemu HBO GO, a je pravzaprav njena nadgradnja. Prinaša več, saj so vštete zgodbe studia Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Networka in mnogih drugih.

HBO Max v Sloveniji od marca

Kot smo že omenili, bo HBO Max svojo premiero doživel 8. marca.  Registracija je enostavna, veliko lažja in cenejša pa bo za tiste, ki so že lastniki računa HBO GO. Na dan nove storitve Max bo račun HBO GO preprosto postal HBO Max. Kot navajajo na spletni strani, bo s tem na voljo tudi popust.

Cena HBO Max v Sloveniji

Osnovna cena HBO Max bo 6,99 evrov na mesec. Do 33-odstotnega popusta lahko dotopajo obstoječi in novi naročniki HBO GO. Zanje bo cena tako znašala 4,66 evrov na mesec. Na spletni strani HBO lahko dostopaš tudi do drobnega tiska, ki se povezuje z besedami za vedno. Tako piše: »Dokler imaš aktivno mesečno naročnino. Ponudba velja do 31. marca 2022. Dostopna je na HBOMax.com in pri izbranih partnerjih. Popust v višini 33 % velja v času trajanja naročnine in samo za mesečno ceno naročnine, ki se lahko sčasoma spremeni. Cena s popustom je 4,66 € (mesečna cena je 6,99 €). Uporabniki lahko naročnino kadar koli prekličejo.«

Je boljše od Netflixa ali Amazona?

Odgovor na vprašanje je odvisen od osebnih preferenc glede cene in ponudbe ter nekaterih drugih dejavnikov. Za primerjavo teh treh pretočnih platform, si lahko prebereš naš prispevek z naslovom Primerjava: Netflix, HBO in Amazon Prime Video.

Kaj bo ponujal HBO Max?

Nova platforma bo prinesla veliko število vsebin za vse okuse. Med najbolj poznanimi bodo vsekakor Evforija, Postaja 11, Westworld, Nasledstvo, Volčja vzgoja, Prijatelji, Stevardesa, Sopranovi in Mare iz Easttowna, ko govorimo o serijah. Kmalu lahko pričakujemo tudi predzgodbo Igre prestolov z naslovom House of the Dragon. Med filmi bodo prednjačili Dune, Matrica, Liga pravičnih Zacka Snyderja, Gospodar prstanov, Harry Potter in mnogi drugi naslovi. Večina filmov studia Warner Bros. bo na voljo 45 dneh po premieri v kinematografih.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekArcane je najboljša predelava računalniške igre vseh časov
Naslednji članekGoogle Chrome po osmih letih menja logotip

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.