Kako jo zadovoljiti v karanteni

Ne vemo koliko časa bomo še ujeti doma v karanteni. Nekateri s(m)o narazen, drugi skupaj in to lahko pomeni le eno. Obstaja možnost, da si bosta šla s partnerjem počasi na živce. Seveda to ne velja za vse, ampak le za tiste, ki ne berejo redno naših člankov. Ker vem, da ti naše članke bereš, je pred tabo članek poln nasvetov o karanteni.

Ljubezen gre skozi želodec

Ta rek ni kar tako, ampak je globoko zasidran v našo dušo. Močno upam, da znaš kuhati in pripravljati super obroke. Če pa ne znaš, je tu zate Študent, ki ti bo pomagal. V naši rubriki hrana, si poglej kaj vse lahko študent pripravi. Za zajtrk je lahko nekaj zelo preprostega, kot so jajca, ki jih lahko pripraviš na milijon načinov. Lahko pa pripraviš kaj bolj ekstravagantnega. Poglej si 10 najpopularnejših jedi na svetu. Za prigrizek pa so tu preprosti in okusni piškoti, kot se za študenta spodobi. Če je tvoja boljša polovica kar se tiče hrane podobna moj,i potem tu velja spodnji gif.

Drugi zajtrk

Ljubezen je seks

Ker sta skupaj 25/8, je seks neizogiben. A da ne zapadeta v rutino seksa, ga lahko vsake toliko malo popestrita. Prav za čas karantene smo pripravili najboljše seks položaje v karanteni. Če si eden od tistih, ki niso skupaj, pa si preberi 5 nasvetov o zvezi na daljavo in si zapomni, da se čustva z razdaljo le povečajo.

Za vse tiste, ki ste skupaj, pa srečno v raziskovanju telesa in čim več užitka.

Seks

Druženje v zaprtem prostoru

Če ne smeta ven, še ne pomeni, da se ne moreta družiti. Seveda lahko združita zgornja dva koraka, ali pa dodata še kaj drugega. Poglejta si kakšen film, ki si ga nista še nikoli. Tu vama bo v pomoč seznam filmov, ki sta jih zgrešila v prejšnjih letih. Tako imenovano binganje serije je zagotovo eden izmed čudovitih zmenkov. Naš nasvet je britanska serija Sex Education, ki vaju lahko nauči ogromno in se ob njej neskončno zabavata.

Gledanje filmov

Za tiste, ki imate dovolj filmov in serij, pa je tu vedno igranje računalniških in namiznih igric. Pri računalniških igricah boste v veliki prednosti tisti, ki imate doma poleg računalnika še kakšno igralno konzolo. Zato smo pripravili seznam najboljših brezplačnih iger za telefon, ker je to stvar, ki jo ima sigurno vsak doma. Za ljubitelje namiznih iger pa so tu namigi, kako najhitreje zmagati v teh igrah. Veliko sreče pri igranju!

Jumanji

Biti sam je zelo pomembno

Ko sta cele dneve skupaj bo obema veliko pomenilo tistih nekaj trenutkov samote. Misli se ti bodo zbistrile in razmišljanje bo še bolj natančno. Oba bosta še bolj cenila tiste trenutke, ko sta skupaj in vesela bosta, ker sta lahko skupaj. Objem bo pomenil še več.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZDA s pomočjo mobilnih oglasov nad koronavirus
Naslednji članekPohvalna poteza: teniški zvezdnik priskočil na pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.